Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Οικονομικών

Δελτίο Τύπου

Επικοινωνία μου με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ.Βεσυρόπουλο για παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.Με αφορμή την απόφαση για την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στις 10/07/2019 για Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής και Ημαθίας (ΦΕΚ 3056Β/29/7/2019) επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και του έκανα γνωστό ότι η Π.Ε Πέλλας έχει αποστείλει τον πλήρη φάκελο με την αποτύπωση της τραγικής κατάστασης με συγκεκριμένα στοιχεία από τη Διεύθυνση Γεωργίας. 

Επεσήμανα ότι με την υπ. αριθμ. ΚΡΞ/488947(3554)/20-11-2017 απόφαση του Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, με εξουσιοδότηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, περιοχές των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας κηρύχτηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ με την υπ. αριθμ. ΚΡΞ/457474(3031) απόφαση, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε παράταση της κήρυξης των συγκεκριμένων περιοχών μέχρι τις 16/1/2020. 

Ζήτησα από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο να προχωρήσει  στην έκδοση αντίστοιχης απόφασης για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για λόγους ισότητας, δικαιοσύνης και οικονομικής βιωσιμότητας. 

Ο πρωτογενής τομέας είναι ο πυλώνας της τοπικής οικονομίας της Π.Ε Πέλλας, η πλήξη του οποίου έχει οδηγήσει τους αγρότες και φορολογούμενους σε τέλμα μη μπορώντας να εξυπηρετήσουν τις ληξιπρόθεμες οφειλές τους προς το Δημόσιο. 

Τέλος, του διεμήνυσα πως είμαι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά, ώστε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μας ζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365