Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Δωρεά 4.145 ευρώ των Λουτρών προς το κέντρο υγείας Αριδαίας για φιάλες οξυγόνου

Δελτίο Τύπου

Ανταποκρινόμενοι στις μεγάλες ανάγκες και ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Αλμωπίας, αποφασίσαμε ως Δ.Σ. των Λουτρών τη χορηγία 4.154 ευρώ για την αγορά 10 φιαλών ιατρικού οξυγόνου χάλυβα 50 λίτρων. Θα καλυφθούν ανάγκες οξυγονοθεραπείας για τους δημότες της Αλμωπίας, αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής μας. 



Η Δημοτική Επιχείρηση δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και ανταποκρίνεται θετικά σε ένα αίτημα που αφορά σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας.Εμείς δημιουργήσαμε θετικά πρόσημα στα οικονομικά της Επιχείρισης των Λουτρών και μέρος από αυτά για πρώτη φορά αποδίδονται στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365