Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Ηλεκτρομηχανολογική βλάβη σε γεώτρηση ύδρευσης η οποία υδροδοτεί την πόλη - Διαβάστε την ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Δ.Ε. Αριδαίας ότι παρουσιάστηκε έκτακτη ηλεκτρομηχανολογική βλάβη σε γεώτρηση ύδρευσης η οποία υδροδοτεί την πόλη της Αριδαίας. 



Το αποτέλεσμα της βλάβης δημιουργεί πρόβλημα στην υδροδότηση της πόλης και υπάρχει πτώση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία όπως και διακοπή ύδρευσης σε παροχές ύδρευσης που συνδέονται από το δίκτυο ύδρευσης της γεώτρησης ύδρευσης που έχει υποστεί βλάβη.

Αυτή την στιγμή οι υδραυλικοί της Δ.Ε.Υ.Α και ο εξωτερικός συνεργάτης βρίσκονται στο σημείο για την αποκατάσταση της βλάβης που παρατηρήθηκε αργά το απόγευμα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος 
της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας

Γεωργίου Χρήστος

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365