Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Πανελλαδικό θέμα η δικογραφία σε βάρος 45χρονου για τις φολες - Μεγάλη επιτυχία του Α.Τ. Αριδαίας

Το μόνο που ελπίζουμε και ευχόμαστε είναι να μην ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον

Σας είχαμε ενημερώσει το πρωί, για την δικογραφία που σχηματίστηκε από το Α.Τ. Αριδαίας, σε βάρος 45χρονου για την θανατώσει με φολες δυο σκύλων, μπροστά στα ΚΤΕΛ.



Αν κάνει κανείς μια αναζήτηση στα κορυφαία site της χώρας μας, θα δει πως το συγκεκριμένο θέμα είναι από τα σημαντικότερα στην σημερινή τους ειδησεογραφία.

Κάτι που φανερώνει και πόσο σημαντική επιτυχία ήταν για τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αριδαίας η εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι οποίοι μεθοδευμένα και αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στον άνθρωπο που διέπραξε τις δολοφονίες των άτυχων ζώων.

Το μόνο που ελπίζουμε και ευχόμαστε είναι να μην ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

5 σχόλια:

  1. εάν γινόταν μια ψηφοφορία με το εαν θέλει ο κόσμος να τριγυρνούν αδέσποτα στην πόλη θα είχαμε 90% ή 99 % συμφωνία ότι ΔΕΝ τα θέλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αδέσποτα οι άνθρωποι τα έχουν προκαλέσει. Έχεις δίκαιο πως δεν είναι ωραία εικόνα για μια πόλη. Αλλά δεν είναι λύση οι φολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λιγότερο υποκριτές ! Μας πήρε ο πόνος για τα σκυλιά που θανάτωσαν με φόλες. Τα γουρουνάκια όμως, πεντανόστιμες πατσέτες . Τα αρνάκια το Πάσχα; Οι μοσχαρίσιες οι μπριζόλες; Τα δερμάτινα ρούχα, παπούτσια, ζώνες, τσάντες που φοράμε καμαρωτοί.

    Και όλα αυτά τα κάνουμε σε ζώα. Το τι κάνουμε σε συνανθρώπους μας ούτε που το έχουμε σκεφτεί; Εμπόριο οργάνων, εκμετάλλευση, πόλεμος , ναρκωτικά, φόνοι, ληστείες, βιασμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε ελευθερία γνώμης και δηλώνουμε ότι:άδικος νόμος δίνει πολλά δικαιώματα σε φιλόζωους .Ο κόσμος πρέπει να το πάλαιψει...Οι νόμοι είναι για να εξελίσσονται ...αγώνας τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365