Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Εικόνες από την πρώτη μέρα από τα 7α Λυκοστομίτικα

Δείτε τις φωτό

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα από τα 7α Λυκοστομίτικα χθες βράδυ, σε μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή της Αλμωπίας.

Σήμερα Κυριακή πέφτει η αυλαία με την δεύτερη μέρα, παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων.


Πολλά συγχαρητήρια στους συλλόγους του Λυκοστόμου, τον Μορφωτικό Σύλλογο και την ομάδα του χωριού για την άρτια διοργάνωση.

Δείτε τις φωτό:













3 σχόλια:

  1. Μπραβο στους συλλογους του λυκοστομου για την υπεροχη διοργανοση.ηταν ολα αψογα.ελπιζουμε και σημερα να περασουμε ακομα πιο ομορφα.ηρθαμε απο θεσσαλονικη και αξιζε ο κοπος πραγματικα.ενας νεαρος με μαυρη μπλουζα μας εμεινε στο μυαλο με τον συζηγο μου που χορευε πολυ ωραια..πραγματικα μειναμε αφωνοι..ρωτησαμε το ονομα του πετρος λεγετε..τετοιοι χορευτες ομορφαινουν τον υπεροχο τοπο σας..μπραβο κ σε αυτο τον παλακαρακι.συνχαρητητια και παλι.δημητρα απο θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο λυκοστομιες!!!απο τις καλυτερες διοργανωσεις κανετε!!!!!μπραβο σας!!!!ενα χωριο 450 κατοικων διοργανωνει τοσο εξαιρετικά μια τετοια εκδηλωση.υπεροχα σουβλακια ολα υπεροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνχαρητηρια για ολα!μπραβο σας!!!αψογη εκδηλωση!!!!η συνεχεια σημερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365