Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Η Παολα στο Aridaia365.gr (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτο με τον συντάκτη του Aridaia365.gr Γιώργο Καραγιαννιδη

Όλα έτοιμα είναι για την τελευταία μέρα του 8ου Φεστιβάλ Ποζαρ.

Η Παολα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι έτοιμη να ανέβουν στην σκηνή.



Η καταξιωμένη τραγουδίστρια δέχθηκε να φωτογραφηθεί για το Aridaia365.gr και έδειξε χαρούμενη που συμμετέχει στο 8ο Φεστιβάλ Ποζαρ.

Μάλιστα από πολύ νωρίς βρίσκεται στον χώρο και απολαμβάνει τις ανέσεις που της παρέχουν οι διοργανωτές και φυσικά το υπέροχο τοπίο.

Δείτε την φωτο με τον συντάκτη του Aridaia365.gr Γιώργο Καραγιαννιδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365