Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Κατασκευή δρόμου πρόσβασης αντιπυρικής προστασίας στην Λουτρόπολη (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Κατασκευή δρόμου πρόσβασης αντιπυρικής προστασίας στην Λουτρόπολη.



Με αυτό το τμήμα του δρόμου, ολοκληρώνουμε όλη την απόσταση , της οποίας είχαμε φτιάξει ένα τμήμα.Θα μπορούμε να διανύουμε αρκετή απόσταση και να σβύνουμε τυχόν εστίες πυρκαγιάς , ακόμα δημιουργούμε πρόσβαση σε τρεις χώρους στάθμευσης, που δημιουργήσαμε και ταυτόχρονα προσφέρουμε δρόμο περιπάτου και αναψυχής. 

Μέχρι τώρα υπήρχε αδυναμία πρόσβασης από την μια ενότητα γεωγραφική των χώρων στάθμευσης προς την περιοχή του αναψυκτηρίου , του σπηλαίου, του φαραγγιού και του ορεινού όγκου.

Περιοχή απροσπέλαστη με αδυναμία παρεμβάσων κυρίως σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. 

Και όλα αυτά χωρίς μεγάλα έξοδα αλλά με τη συνδρομή των εργαζομένων μας και του Γιάννη Μπίνα , τον οποίο και συγχαίρω για τη μεγάλη του αγάπη στην Λουτρόπολη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365