Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Πτώση της πίεσης του νερού στην Αριδαία - Διάβασε τον λόγο

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες της και λειτουργώντας με γνώμονα την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για όποιο ζήτημα προκύπτει έκτακτο και μη, σας ενημερώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 26.7.2019 στην Αριδαία υπάρχει πτώση πίεσης του νερού λόγω σοβαρής Η/Μ βλάβης της γεώτρησης της πόλης της Αριδαίας.



Το συνεργείο της υπηρεσίας μας καθώς και ηλεκτρολόγοι βρίσκονται στο σημείο με σκοπό την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.-Α
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365