Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Χωρίς φως η είσοδος της Αριδαίας - Δάσος έχει γίνει το πεζοδρόμιο έξω από τα Λύκεια (ΦΩΤΟ)

Δείτε χθεσινές φωτογραφίες και δείτε και εσείς πόσο σκοτεινός είναι ο δρόμος

Μία ακόμα καταγγελία αναγνώστη ήρθε στο Aridaia365.gr

Συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας έκανε τα παράπονα του, πως εδώ και πολλές μέρες η είσοδος της Αριδαίας, από το Δασαρχείο μέχρι το Ξενιτίδειο είναι χωρίς φωτισμό. Ο πιο κεντρικός δρόμος της Αριδαίας δηλαδή εδώ και πολλές μέρες δεν έχει φως, κάτι το οποίο είναι και αδιανόητο, αλλά και επικίνδυνο για τους πολίτες.



Επίσης, ο πεζόδρομος, μπροστά στα λύκεια, απέναντι από τα κτελ, ολο εκείνο το κομμάτι εκτός από το χάλι του κακοφτιαγμένου πεζοδρομίου, εχεί κλείσει πλέον και από τα κλαδιά των δέντρων που θέλουν κλάδεμα και οι πολίτες που τον περπατάνε καθημερινά δεν μπορούν να περάσουν γιατί θυμίζει δάσος.

Ελπίζουμε σύντομα οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν των συγκεκριμένων θεμάτων.

Δείτε χθεσινές φωτογραφίες μπροστά από το κλειστό γήπεδο Αριδαίας και δείτε και εσείς πόσο σκοτεινός είναι ο δρόμος.




2 σχόλια:

  1. Κρίμα... Σκεφτείτε μόνο πόσα άτομα ήρθαν για το φεστιβάλ και ποια θα είναι η εικόνα που θα έχουν για την καημένη Αριδαία μας... Λυπάμαι πολύ για το χάλι που επικρατεί στην πόλη που μένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά κάτι συμβαίνει με το φωτισμό στην Αριδαία.Είναι τυχαίο ή επιλογή? κάτι σαν συσκότιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365