Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριο προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ. Αλμωπίας Γιώργου Τζάτση

Δελτίο Τύπου

Ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Αλμωπίας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους  Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτησες που δούλεψαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.


Οι προσπάθειες και οι κόποι όλων μας δικαιώθηκαν, με αποτέλεσμα να έχουμε μετά από πολλά χρόνια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.

Υποστηρίζουμε το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ανόρθωση της Χώρας μας.

Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ
Τζάτσης Γεώργιος

2 σχόλια:

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365