Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Σωσάνδρα Αλμωπίας - Πλήρη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό του Aridaia365.gr

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της Σωσάνδρας Αλμωπίας, με την Δημοτική Αρχή να είναι μόνο υποσχέσεις.

Το οδικό δίκτυο της τοπικής κοινότητας δεν είναι υπερβολή να πούμε και θα το διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες, ότι θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τις πολλές τρύπες που υπάρχουν στο οδόστρωμα, σε πολλά σημεία του χωριού.



Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή, ενώ ξέρει το πρόβλημα και ενώ έχει δεσμευτεί εδώ και πολλά χρόνια για αποκατάσταση του, όπως έχει γίνει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, σε άλλες τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας, δείχνει μια αδιαφορία στα όρια της κοροϊδίας όπως μας λένε κάτοικοι του χωριού, κάτι το οποίο τους έχει εξοργίσει. 

Πριν λίγες μέρες έγιναν κάποιες εργασίες με πίσσα που έπεσε σε ένα πολύ μικρό κομμάτι του χωριού προς Λυκόστομο και ενώ όλοι ήλπιζαν πως θα αποκατασταθεί και το πρόβλημα με τις αμέτρητες τρύπες που υπάρχουν, τελικά τα συνεργεία του Δήμου δεν ξανα εμφανίστηκαν στο χωριό.

Μάλιστα με αφορμή της ασφαλτόστρωση που γίνετε, ακόμα και σήμερα και θα δείτε σε παρακάτω φωτογραφίες, στον επαρχιακό δρόμο Αριδαίας - Σωσάνδρας από συνεργεία της Περιφέρειας, θα περίμενε κανείς καλύτερη αντιμετώπιση από τον Δήμο και όχι μόνο ανεκπλήρωτα λόγια και υποσχέσεις. 

Φυσικά άμοιρος ευθυνών δεν είναι και ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Μήντσης, ο οποίος θα έπρεπε να απαιτήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το κλείσιμο κάθε τρύπας, παρά να αναλώνεται σε ανούσιες μικροπολιτικές διαμάχες με την Δημοτική Αρχή.

Δείτε τις φωτό του Aridaia365.gr













2 σχόλια:

  1. Για τη κόντρα δύο ατόμων παραμελήθηκε ένα ολόκληρο χωριό χιλίων και πλέον κατοίκων. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το εργοτάξιο του Δήμου πρέπει να είναι σε κατάσταση συναγερμού απ τις 7 το πρωί και όχι μετά το καφέ στις 9...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365