Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Όλα ρευστά για την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη

Πρέπει να πούμε πως ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία παραγωγής της συναυλίας

24ώρες έχουν περάσει από την στιγμή που το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, αποφάσισε να μην δώσει το γήπεδο της Αριδαίας(δειτε το γιατι εδώ) για την προγραμματισμένη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη το Σαββάτο 27/7.

Πρέπει να πούμε πως ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία παραγωγής της συναυλίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia365.gr γίνονται προσπάθειες η συναυλία να γίνει σε άλλο χώρο. 

Τρεις είναι οι επικρατέστεροι, Λουτρά Πόζαρ, Θέατρο Γαβαλιώτισσας, Γήπεδο Έδεσσας, αν και δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη, αλλά υπάρχουν σε όλα τα παραπάνω δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν, γιατί πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή.

Βέβαια όσο περνάνε οι ώρες τόσο ελαττώνονται οι πιθανότητες να γίνει η συναυλία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει στην αρχική τοποθεσία, το γήπεδο της Αριδαίας.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο, εκατοντάδες μηνύματα έχουμε δεχθεί από το πρωί, για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

1 σχόλιο:

  1. οι διοργανωτές πως έκλεισαν συναυλία χωρίς πρώτα να εξασφαλίσουν χώρο? κάποιοι νομίζουν ότι ακόμα ζούμε στην εποχή των παρανομιών και του μαύρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365