Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Μεγάλη καθυστέρηση στην αποκομιδή των σκουπιδιών - Κάδοι έχουν ξεχειλίσει (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Μεγάλο πρόβλημα έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες με την συγκομιδή των σκουπιδιών στην πόλη της Αριδαίας, με πολλούς κάδους πραγματικά να έχουν ξεχειλίσει όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο που μας έστειλε αναγνώστης μας.


Η έντονη μυρωδιά σε πολλά σημεία της πόλης λόγο της καθυστέρησης στην αποκομιδή των σκουπιδιών είναι μεγάλη, ενώ οι εικόνες που θα δείτε είναι από την οδό Αθανασίου Διάκου, με έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης εν έτη 2019 να έχει αυτό το χάλι.


Ελπίζουμε σύντομα να αλλάξει η κατάσταση.


Δείτε τις φωτο που μας έστειλε αναγνώστης μας:







3 σχόλια:

  1. άραγε έχουν δύναμη οι πολίτες γράφοντας τα σχόλια τους? άραγε τα διαβάζουν οι υπεύθυνοί? προφανώς ναι!!! Αυτή ειναι η δύναμη του απλού κοσμάκη.Επι του θέματος δεν αρκεί να πούμε γενικότητες: μπράβο στο blog που αναδυκνύει τέτοια θέματα.Υπό κανονικές συνθήκες ο Δήμος πρέπει να ενημερώσει τι συμβαίνει και γιατί.Εξηγήσεις θέλει ο κόσμος ...όχι να τιμωρήσει ντε και καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αποκομιδη σκουπιδιων και οχι συγκομιδη φιλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Λαγός καπνίζει μην τον ενοχλείται,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365