Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Βρέθηκε το μαγικό 14; - Όλα τα τελευταία νέα

Οι διεργασίες, οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη μέρα του Δήμου έχουν πιάσει κόκκινο

Λίγες μέρες έχουν μείνει πλέον μέχρι την στιγμή που θα καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου Αλμωπίας, ο κύριος Χρήστος Μπάτσης.

Οι διεργασίες, οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη μέρα του Δήμου έχουν πιάσει κόκκινο.



Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό, σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365.gr τις οποίες και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Χρήστος Μπάτσης έχει πλέον βρει τον μαγικό αριθμό 14 που απαιτεί η πλειοψηφία και όχι απλά τον έχει βρει, αλλά έχει και πλεόνασμα πλέον και θα μπορεί μέσα στις επόμενες μέρες ο ίδιος να επιλέξει τον 14ο, ή γιατί όχι και τον 15ο(κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες αυτή την στιγμή, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει μόνο μία επιλογή, για να κρατήσει τις ισορροπίες στην παράταξη την δική του και του Νίκου Παρούτογλου, όπου θα υπάρχει σύμπραξη) ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες που θα κρίνει ο ίδιος ότι έχει ο Δήμος, για την θέση την οποία θα πρέπει να δώσει στον 14ο, ο οποίος φυσικά θα προέρχεται είτε από την παράταξη Μπίνου, είτε από την παράταξη Χατζηδημητρίου. Πρέπει να τονίσουμε πως στο συγκεκριμένο θέμα ο κύριος Μπάτσης είναι σε δίλημμα.

Από κει και πέρα ο Γιάννης Κετικίδης θα είναι σίγουρα στην τεχνική υπηρεσία, ο Δημήτρης Γιάντσης θα είναι σίγουρα Αντιδήμαρχος, οικονομικών κατά πάσα πιθανότητα, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε και κάπου αλλού. Στα Λουτρά θα έχει ρόλο ο Δημήτρης Λιούγας, αλλά ο ρόλος θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον Χρήστο Μπάτση, αν δηλαδή επιλέξει ο νέος Δήμαρχος να έχει ρόλο προέδρου στα Λουτρά, όπως οι κύριοι Πασόης και Μπίνος, τότε ο κύριος Λιούγας θα πάρει κάποιον άλλο ρόλο στην Λουτρόπολη.

Ρόλο στην επόμενη μέρα θα έχει ο Νίκος Παρούτογλου, αλλά και κατά πάσα πιθανότητα ο Τάσος Θεοδωρίδης.

Ενώ όπως μας δήλωσε παλαιότερα ο Δημήτρης Βέσκος, θα είναι η πρόταση του Χρήστου Μπάτση για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ποια θέση ομως θα αναλάβει ο 14ος; Στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να γίνει και η μεγάλη έκπληξη, με την Καθημερινότητα, την Δ.Ε. Εξαπλατάνου και την ΔΕΥΑ Αλμωπίας να έχουν πέσει στο τραπέζι.

4 σχόλια:

  1. o 14ος είναι ο Αβραμίκας, σε γνωστό ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάμπης Κουρτιδης15 Αυγούστου 2019 στις 9:54 μ.μ.

    Ο Κος Πασοης,σαν δήμαρχος,δεν είχε ρόλο στα Λουτρά,ούτε καν σαν μέλος της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αβραμικας τελικά ο αποστάτης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα αργύρια και την θέση ως και τον Χριστό προδώσανε. Αλλά μια φορά προδότης και αποστάτης, για πάντα προδότης και αποστάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365