Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Εικόνες από την τελετή έναρξης του Aridea Cup 2019

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή έναρξης

Δείτε εικόνες τελετή έναρξης του ARIDEA CUP, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γήπεδα τένις στην Πιπεριά, σε μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση παρουσία νεαρών αθλητών και πλήθος κόσμου.



Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Junior U16 στην περιοχή μας, υπό την διοργάνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Μία διοργάνωση που θα στρέψει όλα τα μάτια της Ευρώπης στην περιοχή, μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας που κατάφεραν να φέρουν την συγκεκριμένη διοργάνωση στην Αλμωπία.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή έναρξης:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365