Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Σκάει "μεταγραφή" βόμβα - Όλα τα τελευταία νέα

Ο Χρήστος Μπατσης βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με συνεργάτες του

Πυρετός διαβουλεύσεων επικρατεί τις τελευταίες μέρες για την επόμενη μέρα του Δήμου Αλμωπίας.


Ο Χρήστος Μπατσης βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με συνεργάτες του και φυσικά με το Νίκο Παρουτογλου με τον οποίο θα πορευτούν μαζί στην επόμενη μέρα.

Η μεγάλη είδηση που σας μεταφέρουμε σήμερα είναι πως στην παράταξη Μπάτση σκάει "μεταγραφή" βόμβα, αφου θα ενταχθεί νεαρός  εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπινου, που δεν αποκλείεται ο ρόλος του να είναι στην πρωτοβάθμια. Μια ακόμα "μεταγραφή" αφου οπως σας ειχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες και ένας επισης νεαρός εκλεγμένος της παράταξης Χατζηδημητρίου θα μπει στην ομάδα Μπατση.

Με αυτά τα δεδομένα πλέον ο νέος Δήμαρχος θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας, αφού θα έχει πλέον 15 συμβούλους.

Επίσης σίγουρα θα αξιοποιηθεί σε κάποια θέση ο Ιωάννης Σελκος, ενώ αν δεν δεχθεί την Αντιδημαρχία Οικονομικών ο Δημήτρης Γιαντσης, τότε ο κύριος Σελκος θα πάρει αυτός την θέση, αλλιώς δεν αποκλείεται να τον δούμε στην Δ.Ε. Εξαπλατανου.


3 σχόλια:

  1. θα δουν πολλα τα ματια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά είναι τα ονόματα; Υπάρχει θέμα ηθικής τάξης ή αυτονόητα κάθε σύμβουλος κοιτάει το τομάρι του; Είναι δηλαδή αλήθεια πως γίνεται κυνήγι καρέκλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεαρος και απο παραταξη Μπινου ο οποιος θα πουλουσε ανετα ειναι μονο ο Δοντσος.. Ντροπη του αν μεταπηδησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365