Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Αλμωπία: Μεγάλο πρόβλημα με την κατάσταση του οδικού δικτύου

Καθημερινά παράπονα από οδηγούς

Πολλά παράπονα δεχόμαστε στο site μας τον τελευταίο για την πολύ άσχημη ομολογουμένως κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμωπίας.


Καθημερινά παράπονα από οδηγούς που πέφτουν στις τρύπες, με πολλά οχήματα να παθαίνουν σοβαρές ζημιές από τους κραδασμούς. Χαρακτηριστική είναι η φράση που μας είπε αναγνώστης μας "Μία φορά το μήνα πάμε στο συνεργείο, λάστιχα, ζάντες, ψαλίδια, αμορτισέρ τα έχουμε καταστρέψει όλα εξαιτίας των δρόμων".

Η κατάσταση όπως βλέπουμε όλοι εμείς που κινούμαστε στους δρόμους της Αλμωπίας είναι πολύ άσχημη, είτε μέσα στην πόλη της Αριδαίας, είτε μέσα στις τοπικές κοινότητες, μου είναι αρμοδιότητα του Δήμου, είτε στους επαρχιακούς δρόμους που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Την Αριδαία, που είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια τα έργα για το αποχετευτικό οι κακοτεχνίες είναι ολοφάνερες, ενώ τα μπαλώματα που έχουν γίνει σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν πετύχει, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις, που κάποιες τρύπες μπορεί να κλείνουν, αλλά λόγω κακοτεχνίας από λακκούβες μετατρέπονται σε βουναλάκι.

Στα χωριά που αντιμετωπίζουν πολλά χρόνια το συγκεκριμένο πρόβλημα, σε κάποια η κατάσταση είναι πιο καλή και κάποια άλλα είναι σαν βομβαρδισμένα τοπία, με τους κατοίκους να είναι στα όρια τους.

Φυσικά πρόβλημα υπάρχει και στους επαρχιακούς δρόμους, αλλά εκεί η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη.

Στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να βρει άμεσα λύση η καινούργια Δημοτική αρχή του Χρήστου Μπάτση, από 1/9 όταν και αναλαμβάνει, γιατί είναι ένα καθημερινό και συνεχές πρόβλημα, το οποίο τα προηγούμενα χρόνια ο Δημήτρης Μπίνος και οι συνεργάτες του όσο και να προσπάθησαν το αποτέλεσμα ήταν σε πολλές περιπτώσεις απογοητευτικό.

2 σχόλια:

  1. εχουμε διαλύσει τα αμαξια μας. γι αυτο ο Μπινος κυκλοφορει με το αμαξι του Δημου για να μην χαλασει το δικο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια φραση τα λεει ολα. απο λακκουβα βουναλακι. ποσο αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365