Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Αλμωπία: Προμήθεια κλιματιστικών ψύξης και θέρμανσης για τις ανάγκες των Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων

Δελτίο Τύπου

Από τις τελευταίες αλλά πολύ σημαντικές αποφάσεις και ουσιαστικές, είναι η προμήθεια κλιματιστικών ψύξης και θέρμανσης, για τις ανάγκες των Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων. Πάγιο και χρόνια αίτημα λόγω της αδυναμίας της προμήθειας πετρελαίου και της διανομής του σε όλα τα χωριά.Σύμφωνα με την Μελέτη θα καλυφθούν οι παρακάτω ανάγκες :1. Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας ( Ισόγειο , Γρ. Πρ. Διεύθυνσης Διοικητικών, Γρ. Πρ. Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.)
2.Δημοτικό Κατάστημα Εξαπλατάνου.
3.Κοινοτικό Κατάστημα Γαρεφείου.
4.Κοινοτικό Κατάστημα Ίδας.
5.Εργοτάξιο Δήμου Αλμωπίας.
6.ΚΕΠ Εξαπλατάνου.
7.Κοινοτικό Κατάστημα Μεγαπλατάνου.
8.Κοινοτικό Κατάστημα Σωσάνδρας.
9.Κοινοτικό Κατάστημα Κωνσταντίας.
10. Κοινοτικό Κατάστημα Φούστανης.
11.Κοινοτικό Κατάστημα Πολυκάρπης.
12.Κοινοτικό Κατάστημα Ξιφιανής.
13.Κοινοτικό Κατάστημα Φιλώτειας.

Σύντομα τα παραπάνω θα τοποθετηθούν στους επιλεγέντες χώρους.Η επιλογή έγινε σε επικοινωνία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους οποίους ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την πενταετή συνεργασία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365