Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Γιάννης Σηφάκης: Σήμερα τα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

"Άλλος τελειώνει την δουλειά και άλλος κόβει κορδέλες.."

Γιάννης Σηφάκης:  "Σήμερα τα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με την καθοριστική συμβολή μου – Ούτε με κάλεσαν με μόνο στόχο να κάνουν παλαιοκομματική φιέστα για μία. 


Μεγάλη η ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου που απεδείχθη, σε πολλά επίπεδα, κατώτερη των προσδοκιών."



Ο αξονικός τομογράφος των Γιαννιτσών που εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα ΙΝΤΕRREG ήρθε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών στις 09/07/19 μετά από τις προσπάθειες του τότε Αναπλ. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γ. Κύρκου, της Διοικήτριας των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κατερίνας Παπαδοπούλου και δικές μου σε διάφορα επίπεδα της Διοίκησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το θέμα παρακολούθησε από πολύ κοντά και ο σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 


Αντιμετωπίστηκε από τον Παύλο Πολάκη, τον Γ. Κύρκο και από μένα αποφασιστικά η προσπάθεια που έγινε από πολιτικούς κύκλους να χαθεί η μία από τις δύο χρηματοδοτήσεις και έτσι εξασφαλίστηκαν αξονικοί τομογράφοι και στα δύο Νοσοκομεία. Στην Έδεσσα για πρώτη φορά στην ιστορία του και στα Γιαννιτσά με το πρόγραμμα INTERREG. 

Αντιμετωπίστηκαν σειρά γραφειοκρατικών και άλλων προβλημάτων για να καταστεί δυνατόν να ολοκληρωθεί η προμήθεια μέσω του INTERREG ( μαζί με τα συστήματα οξυγόνου για τα δύο Νοσοκομεία) με συνεχείς προσπάθειες μου μαζί με την Υπηρεσιακή Διευθύντρια του Νοσοκομείου. 
Ακόμη εξασφαλίστηκε με παρέμβαση μου στον Αναπλ. Υπουργό η προμήθεια στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών νέου κλιβάνου και σημαντικού ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού αξίας περί τις 500.000,00 €. 


Αισθάνομαι δικαιωμένος για την εξέλιξη του αξονικού τομογράφου ( παρά τις εμπαθείς επιθέσεις που δέχθηκα από διάφορες πλευρές «εχθρικές» και «φίλιες» ακόμη και σήμερα την ημέρα των εγκαινίων του…)


Ο μετασχηματισμός του Κόμματος μας δεν πρόκειται να γίνει ούτε με τις εκκλήσεις για κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου, ούτε με παλαιοκομματικές φιέστες του τύπου άλλος τελειώνει την δουλειά και άλλος κόβει κορδέλες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365