Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Έδεσσα: Συντηρήσεις σχολικών μονάδων (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Έδεσσας.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μας μονάδων, με στόχο να είναι όλα έτοιμα πριν να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και να υποδεχτούμε τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και βάψιμο όλου του σχολείου, ενώ κατασκευάστηκε καινούριο στέγαστρο στη δυτική πλευρά του κτηρίου.Το 4ο Δημοτικό Σχολείο έχει βαφεί με τρόπο που να αναδεικνύεται η αρχιτεκτονική του σχολείου, ενώ πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης βλαβών στη στέγη και τις υδρορροές. Πριν λίγους μήνες στην αυλή του σχολείου είχε στρωθεί άσφαλτος και τοποθετήθηκε μπασκέτα.Η είσοδος του 5ου Δημοτικού Σχολείου συντηρήθηκε και βάφτηκε, ενώ επιδιορθώθηκε το στέγαστρο στην αυλή του σχολείου.

Για το 6ο Δημοτικό Σχολείο απαιτήθηκαν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης της στέγης και των υδρορροών, διότι υπήρξαν βανδαλισμοί.Το 8ο Δημοτικό Σχολείο είναι το πρώτο σχολείο της Έδεσσας που διαθέτει ολοκληρωμένη πυροσβεστική μελέτη, ενώ αντικαταστάθηκε η στέγη του στεγάστρου του αύλειου χώρου του σχολείου. 

Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Έδεσσας.


Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννης Χατζόγλου δήλωσε σχετικά: 

«Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιούμε εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολεία μας. Οι παρεμβάσεις μας γίνονται με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων με βάση τους διαθέσιμους πόρους. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καταφέραμε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας με διάφορους τρόπους και να βελτιώσουμε τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365