Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Εικόνα ντροπής στο Δ.Σ. Αλμωπίας: Δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας (ΦΩΤΟ)

Εικόνα ντροπής 

Εικόνα ντροπής για τον Δήμο και για τους κατοίκους της Αλμωπίας παρουσίασε το σημερινό τελευταίο της διοίκησης Μπίνου Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο δεν έγινε αφού δεν υπήρχε η σχετική απαρτία που θα έπρεπε να υπάρχει.


Οι Δημοτικοί σύμβουλοι που έλειπαν δυστυχώς τους περισσότερους δεν τους έχουμε δει σχεδόν ποτέ στην αίθουσα του Δ.Σ. τους τελευταίους μήνες, σύμβουλοι φαντάσματα που όταν ανεβάσαμε το σχετικό άρθρο θίχτηκαν, αλλά η αδιαφορία τους μας δικαίωσε πανηγυρικά. Άνθρωποι που δεν σέβονται τον θεσμό που έπρεπε να υπηρετήσουν και φυσικά τους ίδιους τους πολίτες που τους ψήφισαν.

Για την ιστορία παρόν ήταν: Δημήτρης Μπίνος, Σίμος Σωτηριάδης, Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Στέφανος Αβραμίκας, Γιάννης Ρώσσης. Γιώργος Χατζηγιαννίδης Μαρία Τραϊανού, Δημήτρης Πασόης, Νίκος Παρούτογλου, Κατερίνα Μπαγκή και Γεωργία Αμπάρη.

Ενώ με αρκετή καθυστέρηση έφτασαν στον χώρο ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, μαζί με τον Δημήτρη Βέσκο και Γιάννη Κετικίδη, κάτι το οποίο δεν ήταν καθόλου καλή εικόνα.

Δείτε τις φωτό του Aridaia365.gr



































4 σχόλια:

  1. Αβραμικα σηκώνουμε και κανα τηλέφωνο ξέρεις ε?
    Οχι στα παλια μας παπούτσια επειδη αλλαδει Δημοτική αρχή τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως του εχεις πριξει τα συκωτια και δεν το σηκωνει; Δεν υπάρχει στιγμη να τον παρω και να μην το σηκωσει...

      Διαγραφή
  2. συγχαρητήρια για το ύφος του άρθρο. ετσι πρεπει να συνεχίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργιου και Χουρσογλου που κατεχουν θεση στην τωρινη διοικηση γιατι δεν ηταν στο συμβουλιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365