Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Αποχαιρέτισε τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμωπίας ο Δημήτρης Μπίνος

Σε συγκινητικό κλίμα η συνάντηση-αποχαιρετισμός

Με αφορμή την τελευταία μέρα της θητείας του, ο Δημήτρης Μπίνος, κάλεσε όλους τους υπαλλήλους του δήμου Αλμωπίας, εκφράζοντας έναν λόγο από καρδιάς, ευγνωμοσύνης και σεβασμού. 


Μεταξύ άλλων είπε ότι ήταν ένα όνειρο ζωής, να υπηρετήσει αυτόν τον τόπο, πετυχαίνοντας πολλά με πολλές δυσκολίες, ειδικά τα τελευταία 2,5 χρόνια, μιας και όπως λέει, δεχόταν επίθεση από πολλούς.

Σε συγκινητικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση αυτή, αφού όσοι μίλησαν για τον πρώην δήμαρχο, δήλωσαν ότι όταν τον γνώρισαν καλύτερα, είδαν την ευγένειά του, και ότι αν υπήρχαν στιγμές έντασης ήταν για το καλό του τόπου.

Τέλος, ο κύριος Μπίνος, είπε ότι ως αντιπολίτευση πλέον, θα προσπαθήσει να συμβάλλει στο καλό της Αλμωπίας και ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει όλα όσα έκανε σε συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους, γιατί θα είναι σαν να διαγράψει τις στιγμές που πέρασε.


Δείτε το live στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365