Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Θεοδώρα Τζάκρη: "Ο επιμένων νικά, έστω και καθυστερημένα" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η επιμονή της Θεοδώρας Τζάκρη απέδωσε καρπούς

Σε σύσκεψη που διοργανώθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κυρίας Αθηνάς Αηδονά στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κύριου Απόστολου Βεσυρόπουλου,  παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη, των λοιπών βουλευτών του Νομού, των Δημάρχων Έδεσσας και Σκύδρας και εκπροσώπων της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και του Δημάρχου Πέλλας διαπιστώθηκε ότι το δίκαιο αίτημα που προέβαλε επίμονα η κ. Τζάκρη για την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των πολιτών της Πέλλας προς τις Δ.Ο.Υ, λόγω της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή στις 10-7-2019 δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί άμεσα λόγω των παραλείψεων των αρμοδίων φορέων της Αυτοδιοίκησης. 


Οι παραλείψεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα να μην κηρυχθεί η Πέλλα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου. 
Προκειμένου, λοιπόν, να επιτευχθεί η παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ για έξι μήνες για τους πολίτες της Πέλλας, οι δήμαρχοι και η Αν. Αντιπεριφερειάρχης πρέπει να αναλάβουν την αυτονόητη υποχρέωση  να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από το αξίωμά τους ενέργειες, έστω και καθυστερημένα. 


Μετά το πέρας της συνάντησης, την οποία συντόνιζε ο Υφυπουργός Οικονομικών,  η βουλευτής Πέλλας κυρία Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:


«Ο επιμένων νικά. Έστω και καθυστερημένα, μετά την αφόρητη πίεση που άσκησα στον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών, ξεκινούν οι διαδικασίες κήρυξης της Πέλλας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της θεομηνίας της 10ης Ιουλίου, με στόχο την έκδοση απόφασης από τον Υφυπουργό Οικονομικών για την παράταση και αναστολή καταβολής για έξι μήνες βεβαιωμένων οφειλών προς τις Δ.Ο.Υ για τους πολίτες της Πέλλας. 

Αυτό  που συνέβη μας υποχρεώνει όλους να βρισκόμαστε σε επαγρύπνιση ώστε να πιέζουμε τους αιρετούς άρχοντες της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού να κάνουν την δουλειά τους σωστά και στον χρόνο που πρέπει. 


Το Κράτος έχει συνέχεια και καμιά προσωπική πολιτική σκοπιμότητα δεν μπορεί να έχει προτεραιότητα, έναντι των συμφερόντων των πολιτών της Πέλλας. Θα παρακολουθήσω στενά το ζήτημα. Και θα συνεχίσω να πιέζω μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος: η παράταση και αναστολή καταβολής για έξι μήνες βεβαιωμένων οφειλών προς τις Δ.Ο.Υ για τους πολίτες της Πέλλας» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365