Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Βίντεο από το απορριμματοφόρο της Αριδαίας που ρίχνει και τον κάδο ανακύκλωσης μαζί με τα άλλα σκουπίδια

Δείτε το βίντεο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα με σχετικό post, ένας αναγνώστης μας έχει θέσει το ερώτημα για το αν είναι μύθος ή πραγματικότητα η ανακύκλωση στην Αριδαία. 

Έχουμε στην κατοχή μας βίντεο που δείχνει πως οι υπάλληλοι των απορριμάτων ρίχνουν και τον κάδο των γενικών σκουπιδιών αλλά και αυτόν της ανακύκλωσης στο απορριμματοφόρο.

Δείτε το βίντεο:



6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΤΩ ΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΌΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Ο κύριος Μπινος ούτε ένα μήνα δεν έχει ακομα σαν Δήμαρχος, οπότε αυτό το βίντεο δεν θα του στοιχίσει κάτι, γι αυτό δεν κολλάει καπου το σχολείο σου. Προτιμάς δηλαδή να μην το δημοσιεύσουμε και να κρύψουμε το θέμα, το οποίο μας το έστειλε αναγνώστης μας? Εμείς όλους τους πολιτικούς και όλους τους ανθρώπους τους Αντιμετωπίζουμε το ίδιο, σύμφωνα πάντα με την δικιά μας γνώμη και άποψη, οποίοι κάνουν λάθη τα τονίσουμε και όταν κάνουνε κάτι σωστό το επικροτούμε.

      Διαγραφή
    3. Σεπτέμβριο αναλαμβάνουν οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι, οπότε βλακεία έγραψες!!

      Διαγραφή
    4. βρε πανέξυπνε 12:53 αφου σε ενα μηνα αναλαμβάνουν που κολλαει αυτο που λες

      Διαγραφή
  2. Η ανακύκλωση δεν δούλεψε ποτέ αυτό είναι γνωστό εδώ κ χρόνια που ζείτε. Ο ζερζης ακόμα όταν ήταν δήμαρχος πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά οι υπόλοιποι δήμαρχοι που πέρασαν ήταν πολύ ξεκάθαροι και το είχαν ανακοινώσει ότι δεν δουλεύει η ανακύκλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365