Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Αριδαία: Σαφάρι της αστυνομίας για παράνομα παρκαρισμένα οχήματα

Μια κίνηση η οποία έπρεπε να γίνει για να πάρει ανάσα το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη

Σαφάρι πραγματοποιεί από το πρωί η αστυνομία της Αριδαίας, με στόχο τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα.


Μια κίνηση η οποία έπρεπε να γίνει για να πάρει ανάσα το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία η κατάσταση ήταν ανυπόφορη, με πολλούς οδηγούς να διπλοπαρκαρουν τα οχήματα τους και να δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην ροή της κυκλοφορίας.

13 σχόλια:

  1. Πραγματικά, μου έχει μπει στο μυαλό η ιδέα ότι αν είχα ένα παλιό αμάξι, θα έβγαινα στο δρόμο να ακουμπούσα κανα αμάξι ή να ξήλωνα κανα καθρέφτη από όσους έβλεπα να παρκάρουν όπου να ναι, επειδή βαριούνται να περπατήσουν 20-30 μέτρα, αν το πάρκαραν λίγο πιο κάτω. Ας ελπίσουμε η αστυνομία να πάρει πολύ αυστηρά μέτρα, γιατί κάτι τέτοια ζώα, κάνουν αυτόματα δρόμο διπλής λωρίδας σε μονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ειδικα εχει κατι ταγαρια που παρκαρουν ακριβως απεναντι απο διπλοπαρκαρισμενα

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον έλεγχο για παπάκια με κομενες εξατμίσεις και σούζες . Τίποτα κανένας έλεχγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα μαγαζια που βαζουν κλουβες και καρεκλες και δεν σε αφυνουν να παρκαρεις τι θα γινει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλά κάνουν, να μάθουν όλοι να μη παρκάρουν όπου απαγορεύεται και έχει σήμανση,κάθε μέρα γράψιμο μέχρι να το καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιτέλους και λίγο αστυνόμευση μέσα στην Αριδαία.Καιρό το περιμέναμε. Πολύ σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι τροχονόμοι δεν πρέπει να έχουν σφυρίχτρες και μπλοκάκια. Πρέπει να έχουν κοντοκανες καραμπινες για να πυροβολούν στ δόξα πατρι τον κάθε ασυνείδητο που κάνει ό,τι θέλει οδηγώντας επικίνδυνα και παρανομωντας πολλαπλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα ένας έξυπνος που είχε διπλοπαρκαρει σε κεντρικό δρόμο διακόπτοντας τη κυκλοφορία και μας αγνοούσε επιδεικτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.45 αυτόν τον παρακμιακό τύπο πες μου τι πρέπει να κάνουν; να τον γράψουν ή να τον πυροβολησουν; Όχι στον αέρα για εκφοβισμό, ούτε στα πόδια για τραυματισμό, αλλά στο δόξα πατρι για παραδειγματισμο των άλλων παρακμιακων οδηγών. Είμαι σκληρός ε; Από αγανάκτηση και οργή για αυτά τα παλιοτομαρα

      Διαγραφή
  10. Επιτέλους ας γίνει σε καθημερινή βαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365