Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Λάκης Βασιλειάδης: Σύσκεψη για την ανακούφιση των αγροτών της Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, παρουσία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειου (Λάκη) Βασιλειάδη και τοπικών φορέων.Σκοπός της σύσκεψης, που έγινε με πρωτοβουλία της Π.Ε. Πέλλας, ήταν να συζητηθεί η ένταξη και του Νομού μας στο μέτρο αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ. Ο Υφυπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αιτιάσεις και τα επιχειρήματα και εμφανίστηκε θετικός ως προς μια τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την απαραίτητη διαδικασία που απαιτείται να προηγηθεί, δηλαδή να κηρυχθεί ο Νομός σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά από αίτημα των Δήμων που επλήγησαν προς την Περιφέρεια και αυτή με τη σειρά της να διαβιβάσει τα αιτήματα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η οποία θα εξουσιοδοτήσει τον Περιφερειάρχη να κηρύξει τον Νομό σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Τότε ο Υφυπουργός δεσμέυτηκε πως θα συμπεριλάβει και τη Πέλλα στη σχετική απόφαση αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ. Όλοι οι φορείς συμφώνησαν να προχωρήσει αυτή η διαδικασία άμεσα, ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας.

Η συνάντηση έγινε παρουσία όλων των Βουλευτών, υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Πέλλας, των Δημάρχων Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και Σκύδρας κ. Κατερίνας Ιγνατιάδου και εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας.

Ο Βουλευτής κ. Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορη λύση και δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά και θα συνδράμει στις προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365