Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Άλλες δύο μεταγραφές ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ανακοίνωση

Σε δύο αξιόλογες προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, δίνοντας ακόμη περισσότερη έμφαση και σημασία στο βάθος του ρόστερ, ενόψει των αυξημένων φετινών αγωνιστικών απαιτήσεων.




Πρόκειται για τον δυναμικό 21χρονο «πολυθεσίτη» Ζαφείρη Παναγιωτέλη από τον Μ.Α. Ν.Πέλλας και τον 17χρονο ταλαντούχο ακραίο αριστερό μεσοαμυντικό Χρήστο Πρέτσι από τον ΠΑΟΚ Πατριαρχείο. Οι δύο ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει πολύ καλά και τους εμπιστεύεται ο τεχνικός Γιάννης Χαρπίδης, ήδη ενσωματώθηκαν στην ομάδα και συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα. Έχουν και οι δύο γεμάτα πρωταθλήματα στα πόδια τους, ο νεαρός Πρέτσι με τον Άγιαξ στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής και με τον ΠΑΟΚ σε Β' και Α' ερασιτεχνική τα δύο τελευταία χρόνια και ο Πελλιώτης Παναγιωτέλης που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ΑΑΓ, τόσο με τον Μ.Α. Πέλλας στην Α1 ερασιτεχνική πριν 3 χρόνια, όσο και με τον Μ.Α. Ν.Πέλλας στην Α' ερασιτεχνική πέρυσι, με μία ενδιάμεση μεταβατική χρονιά λόγω στρατιωτικού, στην ΕΠΣΜ και τον Μακεδονικό Μ.Μοναστηρίου.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Πηγή:a-pella.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365