Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΤΩΡΑ: Συνάντηση Μπάτση με Παρούτογλου - Παράλληλα σε άλλο σημείο συνάντηση συνδυασμού Χατζηδημητρίου

Οι διαβουλεύσεις και οι πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις από τους εμπλεκόμενους είναι πολύ μεγάλες

Δίνει και παίρνει το παρασκήνιο της επόμενης μέρας του Δήμου Αλμωπίας, αφού πλέον όλες οι παρατάξεις, βρίσκονται σε οργασμό συναντήσεων.



Σύμφωνα με πληροφορίες τους Aridaia365.gr αυτή την ώρα υπάρχει συνάντηση ανάμεσα στο νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και στον Νίκο Παρούτογλου, με φόντο φυσικά την επόμενη μέρα.

Επίσης υπάρχει σε γνωστό μεζεδοπωλείο της κεντρικής πλατείας της Αριδαίας, συνάντηση αυτή την ώρα του συνδυασμού του Σάκη Χατζηδημητρίου, με σκοπό να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, αλλά και η συγκεκριμένη συνάντηση λειτουργεί ως μοχλός πίεσης προς τον υποψήφιο του συνδυασμού του που είναι κοντά στην ένταξη του στην παράταξη του Χρήστου Μπάτση.

Οι διαβουλεύσεις και οι πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις από τους εμπλεκόμενους είναι πολύ μεγάλες.

Αυτή την στιγμή τα δεδομένα που υπάρχουν είναι:

- Μπάτσης - Παρούτογλου μαζί στην επόμενη μέρα.

- Ο Χρήστος Μπάτσης έχει αποσπάσει το ΝΑΙ δύο δημοτικών συμβούλων, έναν από την παράταξη Μπίνου και έναν από την παράταξη Χατζηδημητρίου για να πορευτούν μαζί του στη νέα εποχή του Δήμου.

Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε γρήγορα και έγκαιρα.

2 σχόλια:

  1. Το μεγαλυτερο λαθος του Μπατση ειναι η συνεργασια με τον Παρουτογλου με την πρωτη ευκαιρια θα του την καρφωσει χιλιες φορες με τον Μπινο. Ο Μπατσης σε ολα τα συμβουλια αλλα και στην 4ετια θα εχει συνεχομενα προβληματα με την παραταξη του Παρουτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mοιραζουν τις καρεκλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365