Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Μπάμπης Κουρτίδης: "Φεύγει ο Πασοης φεύγω και γω"

Ο Μπάμπης Κουρτίδης στήριξε όσο κανένας τον Δημήτρη Πασόη

Μια δήλωση με νόημα στο έκανε στο περιθώριο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας που δεν έγινε λόγω μη απαρτίας, ένας εκ των συνεργατών του Δημήτρη Πασοη όλα αυτά τα χρόνια που ο πρώην Δήμαρχος είχε ενεργό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Ο Μπάμπης Κουρτίδης που στήριξε όσο κανένας τον Δημήτρη Πασόη, όταν ρωτήθηκε από τον Σίμο Σωτηριάδη, με αφορμή τις συνεχείς παρουσίες του στο Δ.Σ., για το τι θα κάνει από δω και πέρα, έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση, 

"Φεύγει ο Πασόης, φεύγω και εγώ".

Μάλιστα ο κύριος Σωτηριάδης συνεχάρη τον κύριο Κουρτίδη για τις αλλεπάλληλες παρουσίες του στο Δ.Σ. και τον χαρακτήρισε τον πιο ενημερωμένο πολίτη της Αλμωπίας για τα θέματα του Δήμου.

Στην συνέχεια ο κύριος Κουρτίδης επευθυνόμενος προς τον κύριο Σωτηριάδη, έριξε τις αισχές του αφού δήλωσε "Δεν το δέχομαι αυτό που λέτε αφού η παρουσία μου εδώ είχε να κάνει με τον παρουσία του κυρίου Πασόη και αφού φεύγει αυτός φεύγω και γω".

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365