Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Στα Γιαννιτσά ο Γιώργος Γαρύφαλλος

Ανακοίνωση

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοινώνει τη μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Γιώργου Γαρύφαλλου για την σεζόν 2019-2020.



Ο Γιώργος Γαρύφαλλος είναι γεννημένος στον Πύργο Ηλείας στις 30 Ιουνίου 1994, ξεκίνησε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανηλειακού και αργότερα λόγω σπουδών στον Αστέρα Μαγικού στη Ξάνθη. Το 2013 θα πήγαινε για ένα δοκιμαστικό στην ομάδα του Μακεδονικού και εν τέλει έμεινε για 6 ολόκληρα χρόνια, ενώ στα 4 τελευταία ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας όντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος.

Ο Γαρύφαλλος διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του όπως ακρίβεια στις πάσες, γρήγορος με την μπάλα, καλή ντρίπλα, καλό ποσοστό ασίστ και σουτ στον στόχο.

Γιώργο καλωσόρισες στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365