Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου της Κερασιας για το περιστατικό με την σημαία


Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου της Κερασιας, για το περιστατικό με τον Σκοπιανό προπαγανδιστη και την σημαία, που πρώτο σας είχε πληροφορήσει το Aridaia365.gr:


Ο πολιτιστικό σύλλογος, τα μέλη του και το ΔΣ θέλει να ανακοινώσει σε όλο τον κόσμο ότι γι αυτό που έγινε δεν ευθύνεται ούτε ο σύλλογος ούτε το ΔΣ. Έγινε μία ανοησία από κάποιους άχρηστους ανθρώπους οι οποίοι ήρθανε στο χώρο μας να αναστατώσουν τον κόσμο και να διαδηλώσουν για τα Σκοπιά και την Μακεδονία με τη σημαία τους. Τραβήξανε το βιντεάκι των 10 δευτερολέπτων και μετά φύγανε για να πάνε στη χώρα τους.

Απ όλο αυτό όμως οι άνθρωποι αυτοί έχουν βγάλει αρκετά λεφτά με μία κίνηση που κάνανε οι ίδιοι. Ο σύλλογος μας ΔΕΝ ευθύνεται για τίποτα από όλα αυτά γιατί πρώτον δεν το αντιλήφθηκε κανένας μας δεύτερον όταν το αντιληφθήκαμε οι άνθρωποι είχανε ήδη φύγει και πηγαίναν προς τα αυτοκίνητα τους και τρίτον όλο αυτό που έγινε αποσκοπούσε κάποιο σκοπό για τον οποίο ο σύλλογος δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη.

Τώρα για το ότι ο καθένας μπαίνει και μας δυσφημίζει και ασχολείται με όλα αυτό και έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση σε όλο το νομό όσο και στην περιφέρεια εμείς δεν μπορούμε να Κάνουμε κάτι.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και σε όλους όσους μας στήριξαν.

Υ.Γ τα Κερασιώτικα θα γίνονται για τα επόμενα 77 χρόνια Για να κλείσουμε τα 100 χρόνια .Το παραδοσιακό μουσικό χορευτικό φεστιβάλ μας έχει μια μεγάλη ιστορία εδώ και 23 χρόνια την οποία δεν μπορεί να την αφισβητήσει και να την αλλάξει κάνεις!!

Με εκτίμηση
το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365