Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή των εισιτηρίων για την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι λέει η εταιρία παραγωγής

Ανακοίνωση

Σας είχαμε ενημερώσει το πρωί για τα προβλήματα που υπήρχαν στο συγκεκριμένο θέμα και τα παράπονα πολιτών, με την εταιρία παραγωγής να βγάζει την παρακάτω ανακοίνωση.



Σας ενημερώνουμε ότι η ακύρωση των εισιτηρίων και η επιστροφή χρημάτων για την αναβληθείσα συναυλία της 27/07/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας θα γίνει από 10 Σεπτεμβρίου έως 13 Σεπτεμβρίου στα σημεία προπώλησης. Η νέα ημερομηνία δίνεται για καθαρά τεχνικούς λόγους καθώς ήταν αδύνατη η εκκαθάριση σε πλησιέστερη ημερομηνία .



Η ακύρωση / επιστροφή ηλεκτρονικών εισιτηρίων καθώς και η προπώληση για την νέα ημερομηνία συνεχίζονται κανονικά.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ των αγαπημένων καλλιτεχνών Γιώργος Μαζωνάκης , Δήμος Αναστασιάδης, Μελίνα Μακρή που θα διεξαχθεί στις 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στην ΕΔΕΣΣΑ στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ μπορούν να τα ανταλλάξουν με τα νέα εισιτήρια στην είσοδο της συναυλίας .

Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας.

Σας περιμένουμε στην Έδεσσα.

6 σχόλια:

  1. δεν ξερουν τη τους γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει στον Εξαπλατανο ετσι συνεννοειστε μαλλον.. Μας πρηξατε... Δηλαδη να παρακαλαμε για να παρουμε τα λεφτα μας πισω επειδη ειστε ανευθυνοι και δεν ξερετε τι σας γινεται. Για να μη μιλησω για τους ανυπαρκτους κυριους που δεν σηκωνουν τηλεφωνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με ποιό δικαίωμα να κρατά ο οποιοσδήποτε τα λεφτά μας όλο το καλοκαίρι; θα τα επιστρέψετε όπως και την πρώτη ημερομηνία που ορίσατε; Αν είναι δυνατόν! Για να πήρα εισητήριο για εκείνο το μέρος και για αυτές τις ημερομηνίες σημαίνει ότι τότε με βόλευε και με ενδιέφερε.. τώρα απλά θέλω τα λεφτά για όσα εισητήρια πήρα, με συνέπεια, όπως και όταν έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά είστε ότι χειρότερο σαν σύλλογος δεν σας φταίει ο κόσμος που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη με τα χρήματα...αν είχαμε λίγο αξιοπρέπεια θα απαντουσατε στα τηλέφωνα να μας δώσετε μια εξήγηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υπηρχε αξιοπρεπεια δεν θα κρυβονταν καποιοι που νομιζουν πως ειναι αντρες...που νομιζουν πως θα βαρεθουμε να περιμενουμε να παρουμε πισω τα λεφτα μας..σε αυτο πονταρει ο συγκεκριμενος που το παιζει και προεδρος....αυτο σε μαρανε μαιντανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα τα λες φιλε..
      Ο άνθρωπος ειναι ανίκανος.
      Μια γλαστρα στην.θεση του καλυτερη δουλεια θα έφτιαχνε.
      Εδω εξαφανιστηκε και απο το χωριο του
      Ας βγαλει τα παντελονια και ας βαλει φούστα γιατι αυτο του αρμόζει.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365