Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Καθυστέρηση στην εξαργύρωση των εισιτηρίων για την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη που δεν έγινε στην Αριδαία - Τι λένε οι διοργανωτές

Χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη, όσοι πήγαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους δεν μπόρεσαν

Δεκάδες παράπονα από αναγνώστες μας φτάνουν από χθες στο site μας, για τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί για την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αριδαία και η οποία δεν έγινε τελικά, τα οποία και θέλουν να γυρίσουν πίσω και να πάρουν τα λεφτά τους, αφού δεν τους ενδιαφέρει όπως μας λένε να πάνε στην Έδεσσα στις 7/9.


Όπως βλέπετε εδώ στην ανακοίνωση των διοργανωτών έλεγε ξεκάθαρα πως "όποιος επιθυμεί να εξαργυρώσει τα εισιτήρια του, μπορεί να επισκεφθεί τα σημεία προπώλησης από όπου τα προμηθεύτηκε, από Δευτέρα 5/8/2019 έως Τετάρτη 7/8/19 και από Δευτέρα 12/8/2019 έως Τετάρτη 14/8/19"

Χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη, όσοι πήγαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους δεν μπόρεσαν, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό και στους ανθρώπους που θέλουν να δώσουν τα εισιτήρια τους πίσω, αλλά και στα μαγαζιά τα οποία ήταν και σημεία προπώλησης των εισιτηρίων τα οποία και δεν φταίνε σε τίποτα φυσικά, αλλά τα "ακούνε".

Το μπάχαλο είναι μεγάλο από την στιγμή που ανακοινώθηκε η ακύρωση της συναυλίας στην Αριδαία, πολλοί πολίτες κάνουν λόγο για κοροϊδία και τόνισαν μάλιστα πως αν δεν λυθεί το θέμα θα κινηθούν νομικά.

Χθες Δευτέρα το μεσημέρι όταν και φτάσανε στο site μας τα πρώτα παράπονα για τα εισιτήρια, το Aridaia365.gr επικοινώνησε με τους διοργανωτές, οι οποίοι και διαβεβαίωναν ότι το θέμα θα λυθεί με λίγη καθυστέρηση(γι αυτό και δεν δημοσιοποιήσαμε κάτι, δίνοντας τους λίγο χρόνο για να λύσουν το θέμα). Από χθες βέβαια μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το συγκεκριμένο θεμα προς τα μαγαζιά που λειτουργούσαν ως προπώληση και ελπίζουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει να λυθεί το συντομότερο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον ο σύλλογος νέων Εξαπλατάνου που ήταν να διοργανώσει την συναυλία, δεν θα το κάνει και την διοργάνωση θα αναλάβει μόνο η εταιρία παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365