Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Θεοδώρα Τζάκρη: Άνεμος ανάπτυξης πλέει για τις τουριστικές και τις αθλητικές υποδομές της Πέλλας και της Βορείου Ελλάδας

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή το γεγονός της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσα και του αναδόχου του έργου για την κατασκευή του αεροδιαδρόμου στο ανεμοδρόμιο της  Αερολέσχης Έδεσσας στην Παναγίτσα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπει κάποιος πολιτικός ένα όραμά του να παίρνει σάρκα και οστά και να καλυτερεύει τις προοπτικές του τόπου του. 

Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί η πρωτοβουλία που ανέλαβα μόλις ένα χρόνο πριν για την δημιουργία αεροδιαδρόμου ανεμοπορίας στο Ανεμοδρόμιο της Αερολέσχης Έδεσσας στην Παναγίτσα δικαιώθηκε και σήμερα είχαμε την υπογραφή της σύμβασης του Δήμου Έδεσσας με τον Ανάδοχο του έργου για την κατασκευή του αεροδιαδρόμου. Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι οι πολίτες ότι αυτή η ανάπτυξη του αθλήματος της ανεμοπορίας δεν είναι κάτι αποκομμένο από την συνολική τουριστική και αθλητική ανάπτυξη της Πέλλας και της Βορείου Ελλάδας, δεδομένου ότι πουθενά στον Βορειοελλαδικό χώρο δεν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή.

Αυτό συμβαίνει διότι διεθνώς η ανεμοπορία αφορά την υψηλότερη εισοδηματική τάξη τουριστών και αθλουμένων και προσελκύει όλους τους εμπλεκόμενους για αρκετές ημέρες  όπου υπάρχουν αεροδιάδρομοι και οι κατάλληλες υποδομές για ασφαλή ενασχόληση με το σπορ. Αυτό σημαίνει μακροπρόθεσμα μεγαλύτερη πληρότητα στις υφιστάμενες τουριστικές υποδομές της Πέλλας όλο το χρόνο . 

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του αναδόχου και θα σταθώ και η ίδια ως βουλευτής στο πλευρό αυτής της ωραίας προσπάθειας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365