Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοτικό Συμβούλιο απόλυτης επιβεβαίωσης του Aridaia365.gr

Η επόμενη μέρα του Δήμου Αλμωπίας ήρθε και σήμερα όλοι αυτοί που αμφισβητούσαν το Aridaia365.gr και τα ρεπορτάζ του, έφαγαν την γλώσσα τους

Πολλές αντιδράσεις είχαν σηκώσει τον τελευταίο καιρό τα ρεπορτάζ του Aridaia365.gr και η επιμονή μας στις ίδιες πληροφορίες για την επόμενη μέρα τους Δήμου Αλμωπίας.


Όλο αυτόν τον καιρό, ακούγαμε να μας λένε, ότι γράφουμε βλακείες, βλέπαμε κάποιους ανώνυμος σε σχόλια να γράφουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αυτά για τα οποία πληροφορούσαμε τον κόσμο.

Η επόμενη μέρα του Δήμου Αλμωπίας ήρθε και σήμερα όλοι αυτοί που αμφισβητούσαν το Aridaia365.gr και τα ρεπορτάζ του, έφαγαν την γλώσσα τους, γιατί για ότι σας πληροφορούσαμε εδώ και τρεις μήνες, από την αμέσως επόμενη μέρα του πρώτου γύρου των εκλογών, μέχρι και χθες, όλα μα όλα σήμερα επιβεβαιώθηκαν.

Κοινοί πορεία Μπάτση και Παρούτογλου, επιβεβαιώθηκε, αφού ψήφισε η μεριά Παρούτογλου τον Δημήτρη Βέσκο για πρόεδρο του Δ.Σ.

Το νούμερο 15 που είχαμε πει πρώτοι και κάποιοι γελούσαν, Αναστασιάδης με επίσημο τρόπο και Δόντσος ψηφίζοντας με γραμμή Μπάτση το επιβεβαίωσαν.

Τους αντιδημάρχους που σας πληροφορήσαμε χθες. Τα 4/5 είναι επίσημα όπως ακριβώς τα γράψαμε και η μόνη λεπτομέρεια που μένει να ανακοινωθεί επίσημα είναι η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, που θα την πάρει ο Τάσος Θεοδωρίδης για να έχουμε το 5/5.

Σκοπός του Aridaia365.gr δεν είναι να γράφει ουρανοκατέβατα πράγματα που να μην ισχύουν για να δημιουργεί εντυπώσεις ανάλογων συμφερόντων, ή για να κάνει νούμερα.

Το Aridaia365.gr είναι ανεξάρτητο και δεν συνεργάζεται με κανέναν, θα κάνει κριτική στο κακό και θα πει μπράβο στο καλό.

Το Aridaia365.gr σεβόμενο τους αναγνώστες του, ότι είδηση μεταφέρει φροντίζει με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει ότι ισχύει και να την επιβεβαιώνει.

Μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας και αυτό το βλέπουμε καθημερινά στα νούμερα μας, σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε έτσι και ότι λάθη κάνουμε προσπαθούμε να τα διορθώσουμε.

Τέλος στο θέμα με τα σχόλια των αναγνωστών, πήραμε την απόφαση να καταργήσουμε τα ανώνυμα και χαιρόμαστε πολύ που η πλειοψηφία των αναγνωστών μας βρήκε πολύ θετική την συγκεκριμένη αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365