Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσημο: Στην παράταξη Μπάτση ο Σταύρος Αναστασιάδης

Διαβάστε λεπτομέρειες

Άλλη μία πανηγυρική επιβεβαίωση του Aridaia365.gr είχαμε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο στο τέλος του σημερινού πρώτου της θητείας Μπάτση Δ.Σ. 


Συγκεκριμένα όπως μετέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Βέσκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκλεγμένος με τον Σάκη Χατζηδημητρίου, Σταύρος Αναστασιάδης, με επίσημη επιστολή του ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την παράταξη Χατζηδημητρίου και εισχωρεί στην παράταξη Μπάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365