Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Με γραμμή Μπατση ψηφίζει ο Χρήστος Δοντσος

Άλλη μια επιβεβαίωση του Aridaia365.gr

Άλλη μια επιβεβαίωση του Aridaia365.gr.Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Χρήστος Δοντσος θα εισχωρήσει στην παράταξη Μπατση, κάτι το οποίο φαίνεται στο πρώτο Δ.Σ. όπου ο κύριος Δοντσος ψήφισε Δημήτρη Βεσκο για πρόεδρο, ενώ η υπόλοιποι παράταξη Μπινου όχι. Ψηφίσει με γραμμή Μπατση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365