Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Έγινε η τελετή παράδοσης - παραλαβής στον Δήμο Αλμωπίας - Έκατσε για πρώτη φορά στην καρέκλα του Δημάρχου ο Χρήστος Μπάτσης (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χρήστος Μπάτσης, έκατσε για πρώτη φορά στην καρέκλα του Δημάρχου

Έγινε πριν από λίγη ώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής στον Δήμο Αλμωπίας, μεταξύ του νέου Δημάρχου Χρήστου Μπάτση και του απερχόμενου Δημήτρη Μπίνου.



Οι δύο άντρες σε πολύ καλό κλίμα, αναφέρθηκαν σε έναν σύντομο λόγο τους, ο μεν Δημήτρης Μπίνος ευχήθηκε μια παραγωγική θητεία στον Χρήστο Μπάτση, επίσης τόνισε πως έτρεξε πολύ σαν Δήμαρχος, ενώ του ζήτησε να μην απομονώσει τον Δήμο και επίσης να διατηρήσει την φυσιογνωμία του σαν τουριστική περιοχή.

Ενώ από την μεριά του ο Χρήστος Μπάτσης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Δήμαρχο, τόνισε πως αγαπάει τον τόπο και θα προσπαθήσει να τον φτάσει πιο ψηλά, ενώ ζήτησε την βοήθεια όλων για τον καλό του τόπου και πως πλέον θα μιλάει με έργα και όχι με λόγια.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χρήστος Μπάτσης, έκατσε για πρώτη φορά στην καρέκλα του Δημάρχου.

Ακολουθεί Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα σας το μεταφέρουμε με κάθε λεπτομέρεια.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365