Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Αλμωπός - Αγροτικός Αστέρας 2 - 1

Δείτε το βίντεο και το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr

Καρδιά πρωταθλητή έδειξε σήμερα ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος παρότι το παιχνίδι πήγε να του στραβώσει από το πουθενά, έδειξε μέταλλο και πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.


Ο Αλμωπός ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, έχασε μία - δύο ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκε με τον Τσιμογιάννη, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους μετά από κόρνερ του Ντόγου και άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Τυριακίδη συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με πιο μεγάλη την κεφαλιά του Πέττα στο δοκάρι στο 38ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, ο Αλμωπός ήταν καλύτερος και έχασε πολλές ευκαιρίές για να διπλασιάσει τα τέρματα του, με τους Κωστούλα, Πέττα, Ντόγο και Ξόπλιο να μην μπορούν να σκοράρουν. Εκεί που ήταν θέμα χρόνου να γίνει το 2 - 0, ήρθε από το πουθενά η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο τερματοφύλακας Μένιος του Αλμωπού έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης σε γύρισμα του συμπαίκτη του Μεντή, έπιασε την μπάλα με τα χέρια και ο διαιτητής έδωσε έμμεσο μέσα στην μικρή περιοχή, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Παπαποστόλου στο 82ο λεπτό και ισοφάρισε σε 1 - 1.


Από κει και πέρα τα λεπτά που απέμεινε ο Αλμωπός πίεσε για το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά το βρήκε με αρκετή δόση τύχης, που του έλειψε στο υπόλοιπο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Πέττας έκανε την σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους στο 88ο λεπτό. 

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τον Αλμωπό να παίρνει άλλη μια νίκη.


Ο σύλλογος της Αριδαίας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, 7 ολόκληρους μπροστά από τον δεύτερο Μακεδονικό που έχει 27.

Δείτε το βίντεο και το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr
















































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365