Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Πέρασαν κι από τη Νάουσα οι έφηβοι του ΦΟ Αριδαίας

Η επιτυχία της ομάδας της Αριδαίας κρίνεται σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες του βασικού κορμούς της

Για την 9η αγωνιστική του Γ’ ομίλου εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ η εφηβική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας με 64-72 του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας, παρέμεινε στην πρώτη θέση και πλέον περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να ξέρει αν θα είναι αυτή που θα προκριθεί στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ. 



Η επιτυχία της ομάδας της Αριδαίας κρίνεται σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες του βασικού κορμούς της, επιστρατεύοντας και αθλητές που στελεχώνουν την ομάδα μίνι του συλλόγου. Παρ’ όλα αυτά όσοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και με πειστική εμφάνιση ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα, επικράτησαν δίκαια απέναντι σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αντίπαλο.  

Δεκάλεπτα: 1ο 12-21, 2ο (22-13)34-34 ημίχρ., 3ο (14-20)48-54, 4ο (16-18)64-72 τελικό.

Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Ζιάνης): Πηλίδης 3(1), Κολτσιάκης 5(1), Μουστάκας, Κων/νου 3(1), Τσίλης 8, Καρατσιώλης, Μίγγας 4, Λάϊος, Νικολαΐδης 7, Δημητρίου 8, Μώκας 22, Πουρλίδας 4. 

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Αναστασιάδης): Σιδηρόπουλος 2, Κληντσάρης 12, Βασίλογλου Θ. 16(5), Δουλκερίδης 18(3), Πετρούδης Δ. 16, Πετρούδης Γ., Τεντζέρης 3(1), Ζουνίδης 2, Περχανίδης, Παντής 3(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365