Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Σκέψεις ενός πολίτη του Δήμου Αλμωπίας: "Σας βλέπει ο κόσμος…!!!!"

Γράφει ο Nagorno karabach

Το τελευταίο διάστημα όλοι οι κάτοικοι της Αλμωπίας γινόμαστε μάρτυρες κακό παιγμενων παραστάσεων σε κάθε ΔΣ του Δήμου μας. Τόσο ερασιτεχνικού επιπέδου στα όρια της παρωδίας.


 Μα ρε παιδάκι μου, μόνο επίτηδες θα μπορούσε να γίνεται. Μόνο με σενάριο θα μπορούσες να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα. ΒΑΒΕΛ..!!!!

Είναι άραγε το – Έχουμε αυτό που μας αξίζει-;; Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Οι πολίτες αυτής της επαρχίας ψήφισαν και έστειλαν ικανούς , τους ικανότερους κατά την γνώμη τους, αλλά « επί τη εμφανίση» γελαστηκαν.!

Μέσα στο σύνολο του Δ και του Σ, σίγουρα υπάρχει και η ισορροπία, υπάρχουν άνθρωποι πράοι, χαμηλών τόνων, ικανοί και κατάλληλοι. Χάνεται όμως η φωνή τους μέσα στην ηχορύπανση, το σαματά, το σάλαγο και την χάβρα που επικρατούν στην αίθουσα, την κατά αλλά ( λόγια να αγαπιόμαστε) αξιοσέβαστη.!!

Κύριοι της τοπικής μας αυτοδιοίκησης ( βλ. διοικηση χωρίς εξάρτηση) επανεκκίνηστε τη λειτουργία σας, οργανωθείτε και πράξτε.! Πράξτε αυτά για τα οποία βρεθήκατε εκεί , αυτά τα λίγα ή τα πολλά που ονειρευτηκατε να κάνετε, το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές.

Σταθείτε ΌΛΟΙ στο ύψος περιστάσεων..!!!

Nagorno karabach

1 σχόλιο:

  1. όλα ξεκινούν απ το επίπεδο των Δημοτών.Το επίπεδο ,ο χαρακτήρας της πλειοψηφίας δίνει το στίγμα.
    Τι κόσμος απέμεινε στην Αλμωπία βλέπετε? πόσος κόσμος μπορεί να ενημερωθεί με κριτική άποψη για ότι γίνεται στον κόσμο?Βλέπετε πολλούς σοβαρούς επιχειρηματίες,δασκάλους,αγρότες που ψάχνουν εκσυχρονισμό και αναβάθμιση?
    Ας κοιτάξουμε τον ευατό μας κι ας πούμε ότι πρέπει να πάμε μπροστά.
    Αυτός που θα μας διοικεί πρέπει να είναι ένας ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ απο εμάς.Όχι ένας σαν εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365