Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Θλίψη στον Ακρίτα Σωσάνδρας - Έφυγε από την ζωή ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας Παρθένης Σαρασίδης

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του συλλόγου

Ένας πιστός στρατιώτης και ο πρώτος πρόεδρος του Ακρίτα Σωσάνδρας, ο Πατριάρχης Παρθένης Σαρασίδης έφυγε από την ζωή, ένας άνθρωπος που δεν είναι υπερβολή να πούμε πως εξαιτίας του υπάρχει ο σύλλογος.


Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του συλλόγου:

"Όλη η οικογένεια του Ακρίτα Σωσάνδρας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώτου προέδρου της ομάδας του Πατριάρχη Παρθένη Σαρασίδη, για τον θάνατο του.

Ο θανών υπήρξε διαχρονικά μέλος του συλλόγου μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365