Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Έδεσσα ΣΟΚ: Έχασε την μάχη ο 22χρονος από το τροχαίο τα ξημερώματα βυθίζοντας στο πένθος την πόλη

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους του

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο έξω από την Έδεσσα για το οποίο σας ενημερώσαμε πριν λίγες ώρες.


Ο 22χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, έχασε δυστυχώς την μάχη βυθίζοντας στο πένθος την πόλη της Έδεσσας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (22 Απριλίου 2020) το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο φράχτη. Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας απεγκλωβίστηκε ο οδηγός από το όχημα και διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους του.

*Φωτο αρχείου

3 σχόλια:

  1. οι μηχανές είναι σκοτώστρες.Μια θερμή παράκληση στην Αστυνομία.Ελέγξτε όσο μπορείτε περισσότερο όλους αυτούς τους πιτσιρικάδες με μηχανάκια.Είναι κρίμα να χάνονται νέα παιδιά ή να τραυματίζονται.Στην Αριδαία εδώ και λίγους μήνες άνοιξε μεγάλη πληγή στα βόρεια της πόλης .Όλοι το ξέρουμε και περιμένουμε ελέγχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια μηχανάκια κύριε/κυρία μου; Σε αμάξι επέβαινε το παλληκάρι! Έλεος κάπου με τα άστοχα σχόλια πόσο μάλλον κάτω από τέτοιες τραγικές ειδήσεις!

      Διαγραφή
  2. μα το σχόλιο είναι σωστό και παίρνει αφορμή απ το ατύχημα.Κι εγώ συμφωνώ και όλοι ξέρουμε πόσοι κυκλοφορούν παράνομα με μηχανάκια και μηχανές.Κρίμα στο παιδί αλλά όντως το θέμα είναι τα δίκυκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365