Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Όρμα: Εν αναμονή αποτελεσμάτων από το περιβάλλον του 40χρονου - Ανησυχία στο χωριό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365.gr έχουν παρθεί 7 δείγματα

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο χωριό της Όρμας είναι γεγονός από χθες το απόγευμα και αφορά έναν 40χρονο κάτοικο της Τ.Κ.


Κατευθείαν ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς και ήδη έχουν παρθεί δείγματα προς εξέταση από το περιβάλλον του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365.gr έχουν παρθεί 7 δείγματα και αύριο αναμένετε να βγουν τα αποτελέσματα, τα οποία όλοι ευχόμαστε να είναι αρνητικά, ενώ οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν μπει και σε αυστηρή καραντίνα

Επίσης στο χωριό υπάρχει ανησυχία, με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αθανάσιο Σταύρου να απευθύνει έκκληση για να κόψουν οι κάτοικοι τις ΑΣΚΟΠΕΣ επαφές, καθώς όπως τόνισε στην χθεσινή του δήλωση "είμαστε ένα χωριό γερόντων και όλοι έχουμε παππούδες γιαγιάδες ή άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και τους θέλουμε όλοι δίπλα μας και του χρόνου".

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να μην υπάρχει άλλο κρούσμα στο χωριό και γενικά στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365