Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Τροφοδοσία με υγειονομικό υλικό και τρόφιμα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης από την ΠΕ Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή με την έγκριση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιήσαν διανομή τροφίμων και ειδών  ατομικής υγιεινής και καθαρισμού σπιτιού σε όλες τις οικογένειες της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης η οποία βρίσκεται σε καραντίνα, στο πλαίσιο διαχείρισης της κρίσης του Κορωνοïού. 


Από την πρώτη στιγμή της κρίσης του κορωνοιου, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων, σε μία προσπάθεια να μην διαταραχθεί ο κοινωνικός ιστός και να συνεχιστούν με ασφάλεια οι σημαντικές γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες της περιοχής. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, αναφέρει σε σχετική δήλωσή του: «Οι κάτοικοι της Φούστανης δεν είναι μόνοι τους. Με τη σημερινή διανομή τροφίμων και ειδών  ατομικής υγιεινής, προσπαθούμε να διευκολύνουμε τη διαβίωση των κατοίκων στις δύσκολες αυτές ώρες. Είναι σημαντικό να αποκόψουμε τη δυνατότητα διασποράς του επικίνδυνου ιού, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συνέχεια της κοινωνικής ζωής με ασφάλεια. Η Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, εγγύτερα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, συνδράμουν στο έργο και στην εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία. Είναι σημαντικό να δείξουμε όλοι μας μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας, ώστε η υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, να μην εξελιχθεί γρήγορα σε οικονομική και ανθρωπιστική». 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες του στα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας, τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμωπίας καθώς και τους Τοπικούς Συμβούλους της κοινότητας Φούστανης, Κουβάτση Θεολόγη και Γαρατίδη Λάζαρο που συνέβαλαν στη διανομή των υλικών και τροφίμων προς τους κατοίκους της Φούστανης. 

5 σχόλια:

 1. Έτσι πρέπει να γίνουν οι μοιρασιες στο χωριό...ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμβούλους του χωριού Λάζαρο και θεολόγο για τν εθελοντική τους πράξη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ""Άλλος είναι ο πρόεδρος"". Και άλλος νοιάζεται για το χωριό..παμεε δυνατά προεδραρα Λάζο!!!γμσε τους ολους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι συσκευασίες πολύ πρωτότυπες ρε παιδιά.
  Κατά τα άλλα συγχαρητήρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θεολοη εισαι κορμαρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτός είναι πρόεδρος.
  Μόνο αυτός νοιάστηκε για μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365