Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Φούστανη: Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα, ο 59χρονος αλλοδαπός

Ευχόμαστε σε όλους περαστικά και σιδερένιοι

Συνεχίζονται καλά νέα από το μέτωπο του κορονοϊού στην Τοπική Κοινότητα της Φούστανης.



Μετά τον 68χρονο κτηνοτρόφο, πρώτο κρούσμα, ο οποίος βγήκε από το Νοσοκομείο χθες, σήμερα βγήκε και ο 59χρονος εργάτης Αλβανικής καταγωγής κάτοικος Φούστανης, το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο χωριό.

Η Φούστανη έχει άλλα 4 κρούσματα, τα οποία περνάνε τον ιό ήπια και βρίσκονται στο σπίτι τους.

Ευχόμαστε σε όλους περαστικά και σιδερένιοι.

5 σχόλια:

  1. Τώρα θέλει ακόμα πιο προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε ζήτα κάτι για τη Φούστανη τώρα που γυρίζει. Μετά σε ξέχασαν . Πρόσεχε όμως γιατί ο Δάνης και οΤζιτζι κάτι νεαρούς ελληνάρες δημάρχους τους έχουν για πρωινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη θες να ζήτηση ρε μεγάλε θάλασσα επειδή κολλήσατε κορώνα η αποζημιώση μήπως κόλλησαν και τα κεράσια σας. Μαζέψτε εκείνο τον τζαμτζη όλο φώτο είναι,βγαινουν από το νοσοκομείο φώτο λες και αυτός τους θεραπεύει αηδία κατάντησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ύποπτο το σχόλιο σου αγαπητέ 7:23.Υπάρχει άνθρωπος στην Αλμωπία που θα έγραφε τέτοιο αρνητικό σχόλιο? Γνωρίζεις την δημογραφική και κοινωνική αλλαγή που συνέβη στη Φούστανη τον τελευταίο μισό αιώνα και απαντας ανεύθυνα? Η πολιτεία χρωστάει στη Φούστανη.
    Δεν ξεχνάει κανείς πολιτειακός παράγοντας το έγκλημα με το να μην φέρει στη Φούστανη του τότε δημου Εξαπλατανου ,ενω γεωγραφικά η Φούστανη έχε ιιστορία Πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ανακαινίσουν τα κτίρια των Δημόσιων Υπηρεσιών που διαθέτει η Φούστανη εδω και χρόνια ίσως εννοεί ο φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365