Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Συγκινητικές στιγμές στο τέλος της καραντίνας στην Φούστανη (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Φτου ξελευθερία είπαν σήμερα στις 8 το βράδυ οι κάτοικοι της Τ.Κ. Φούστανης Αλμωπίας, με το Aridaia365.gr να είναι το μοναδικό τοπικό μέσο που βρέθηκε στο χωριό.


Μετά από δύο βδομάδες στις οποίες η Φούστανη εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού που παρουσιάστηκαν βρισκόταν σε καραντίνα, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους. Με τους περιορισμούς φυσικά που ισχύουν για όλη την χώρα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης βρέθηκε στην Φούστανη και σε μία συμβολική κίνηση μαζί με κατοίκους του χωριού έκοψε την κορδέλα της απαγόρευσης, σε μία συγκινητική στιγμή.

Επίσης στην Φουστάνη βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, Γιάντσης, Κετικίδης και Χατζηγιαννίδης.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Αλμωπίας μπήκε μέσα στο χωριό και μάλιστα το πρώτο σπίτι που "επισκέφθηκε" (από σχετική απόσταση) ήταν το σπίτι του Προέδρου της Τ.Κ. Φούστανης κ. Χύτα, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του και την αδερφή είχαν νοσήσει από τον ιό και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Μάλιστα ο 68χρονος κτηνοτρόφος πρώτο κρούσμα στο χωριό, δήλωσε καλά στην υγεία του, ευχαρίστησε τους γιατρούς, αλλά και τον Δήμο και τόνισε πως δεν φοβήθηκε ποτέ για την δικιά του υγεία, παρά μόνο για των παιδιών του. Τέλος καλό όλα καλά.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. ευχαρίστησε από την πλευρά του και αυτός τους γιατρούς, τον Δήμο, αλλά και όλους όσους βοήθησαν το χωριό αυτές τις μέρες, ενώ σε μια στιχομυθία με τον Δήμαρχο τόνισε πως σύντομα θα επιστρέψει πιο δυνατός στα καθήκοντα του. 

Όπως θα δείτε στις φωτό, σε διαφορετικό όροφο του σπιτιού βρίσκεται η σύζυγος του 68χρονου κτηνοτρόφου, η οποία ΔΕΝ έχει νοσήσει και είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Μάλιστα φεύγοντας από το σπίτι ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του και μερικοί κάτοικοι του χωριού που βρισκόντουσαν απ' έξω, χειροκρότησαν την οικογένεια Χύτα η οποία βγήκε νικήτρια από την μάχη με τον κορονοϊό, σε μία πολύ ωραία συγκινητική στιγμή. Θα χρειαστεί βέβαια προληπτικά να παραμείνουν σε κατ' οίκον καραντίνα για άλλη μία βδομάδα και μετά θα μπορούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr















































14 σχόλια:

  1. Καλά που είναι κάτω από 10 άτομα, έπρεπε να είναι εκεί 5 απ το Δήμο για να κόψουν μια κορδέλα άλλωστε, και τηρούν αποστάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε ο δήμαρχος και τρεις αντιδήμαρχοι ήταν από τον δήμο που στο φιναλε οι συγκεκριμένοι από ότι ξέρω ήταν κάθε μέρα ολες αυτές τις μέρες στο χωριό.Τους 10 που τους είδες;Τόσο κακιά για τον Μπατση δηλαδή;Τι σας έχει κανεί ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    2. Για τα πανηγύρια είστε όλοι

      Διαγραφή
  2. από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...επιμονή και υπομονή λέει...φίλε..δεν κολλάει παντού να το λες..κανα βιβλίο έχει άραγε διαβάσει στη ζωή του?ΥΓ. μπράβο στη γυναίκα του Βαγγέλη που είπε κι ένα συγνώμη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -επιμονή θηλυκό
      το να επιμένει κάποιος, (κατ’ επέκταση) πείσμα
      -υπομονή θηλυκό
      (για πρόσωπα ή ζώα) η ικανότητα του να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα αποτέλεσμα ή μία εξέλιξη πριν ενεργήσει.
      Όπως βλέπεις είναι δύο διαφορετικές έννοιες, οπότε ξεκίνα το φροντιστήριο... χτες, πριν κατηγορήσεις κάποιον ότι είναι αδιάβαστος!

      Διαγραφή
  3. κανένας δεν του είπε πως πρέπει να αποφεύγονται οι χειραψίες εν μέσω πανδημίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο που ζήτησε η γυναίκα συγνώμη;;;όλοι μπορεί να είμαστε στην θέση τους!!έλεος πια μήπως να τους στείλουμε και Σπιναλόγκα όλους όσους νοσούν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σε ολους! Μπράβο στους κατοίκους και στην δημοτική αρχή! Η μία μάχη που είχαμε κληθεί να δώσουμε νικήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέντε δεν χρειάζονταν σίγουρα, αλλά κάποιοι από αυτούς ήταν όλες αυτές τις μέρες στο χωριό εξυπηρετοντσς μας και ήταν χαρά μας που ήρθαν και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το εργο του παραλόγου και σημερα τα καναλια μας ελιπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο καιρό δεν λένε τίποτα και βγαίνουν για χειροκρότημα
    Μέτα τι περίμενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε οι δημοτικοί σύμβουλοι γιατί ήρθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπρρρρρρρρρρρρ γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια αυτοι μεταξυ τους
    αυτο-χειροκροτιουνται στις καμερες;;;
    Σας ψεκασουν εκει στην φουστανη;
    Και αλλα χωρια βγηκαν απο την καραντινα αλλα δεν κανα αυτα τα καραζογκιλικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365