Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Δημήτρης Μπινος: Οι στιγμές είναι δύσκολες και οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους της Φούστανης

Δελτίο Τύπου

Σε μια περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές όλων μας, η Αλληλεγγύη είναι απαραίτητο συστατικό για κάθε τοπική κοινωνία. 



Οι στιγμές είναι δύσκολες και οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους της Φούστανης, που βρίσκονται σε καραντίνα. Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να είναι στη θέση τους και είναι υποχρέωση της πολιτείας να τους στηρίξει έμπρακτα. 

Η σημερινή τροφοδοσία τους με υγειονομικό υλικό και τρόφιμα από την ΠΕ Πέλλας και η δυναμική παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη μας Δάνη Τζαμτζή, δείχνουν το δρόμο. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον φίλο Δάνη για την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια προς τους πολίτες του Δήμου μας. 

Επίσης, θέλω να συγχαρώ και να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου προς δύο άξιους συνεργάτες, τον Λάζαρο Γαρατίδη και τον Θεολόγη Κουβάτση, οι οποίοι με αυταπάρνηση βοήθησαν στη διανομή και στηρίζουν διαχρονικά το χωριό τους. 

Καλή δύναμη σε όλους και γρήγορα να είμαστε πάλι όλοι μαζί!

Δημήτρης Μπίνος

13 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Μπινο. Η υποκρισία σου δεν έχει όρια.Που είσαι όλο αυτό το διάστημα που οι αντιδήμαρχοι οι ίδιοι τους είναι κάθε μέρα στο χωριό μας και μοιράζουν τα πάντα.Βγαινεις τώρα και μοστραρεις τον Τζαμτζή που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για δημοσιότητα; Όλοι βλέπουμε ποιος μας νοιάζεται μην ανησυχείς.Ο κόσμος της Αλμωπιας είναι μικρός και ξέρει. Δεν πείθεις κανέναν πλέον στην Αλμωπία. Αντε σε παρακαλώ τραβά πίσω στη τρύπα σου που εδώ και τόσες μέρες κρύβεσαι.Μονο στα λόγια προσπάθεις να υποσκιασεις αυτό που επάξια πετυχαίνει ο Μπάτσης και ευτυχώς που είναι αυτός τώρα γιατί με εσένα θα πεινούσαμε όλοι εδώ στο χωριό.Ντροπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά χαλάρωσε φίλε μου.είπαμε να έχεις άχτι αλλα όχι κι έτσι.

      Διαγραφή
    2. Σιγα μην πεινασες τσάμπα την έβγαλες

      Διαγραφή
  2. κύριε Μπίνο κάθε προσφορά δεκτή.Ευχαριστούμε.Τι? δεν θα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο χωριό είναι σε καραντίνα η εμείς ρε παιδιά;Τι λέει ο άνθρωπος;Υπάρχει βασικά ακόμα;Τόσο καιρό κλεισμένη στο σπίτι μου τον ξεχασα.Ευτυχως που έρχονται οι νέοι άνθρωποι από τον δήμο και μας φέρνουν τα ψώνια στο χωριό γιατί αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάναμε.Ο θεός να τους έχει καλά γιατί εσυ κ Μπινο σίγουρα θα έλεγες ότι είσαι ευπαθή ομάδα και δεν μπορείς να έρθεις και μόνο λόγια στο Ίντερνετ θα Ήσουνα.φτανει με τα λόγια σου μας κούρασες.Να είναι καλά ο δήμαρχος Μπάτσης και οι άνθρωποι του.
    Μια κάτοικος της καραντίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορει να μας πει ο Κ Μπινος και ο αντιπεριφεριαρχης,την διανομη την εκαναν αυτοι?Συνεργεια του κ. Μπινου και του αντιπεριφεριαρχη?η την καναν παλι αυτοι που καθημερινα ειναι μεσα στο χωριο και κανουν οτι μπορουν για τους κατοικους χωρις να τους εχουμε δει σε ουτε μια φωτογραφια.Βγαλτε κυριοι οσες αναρτησεις θελετε.Ο κοσμος της φουστανης ξερει ποιοι ειναι αυτοι.Δεν ειμαστε βλακες.Συνεχιστε να ανεβαζετε τις φωτογραφιες σας και να κανετε τη μικροπολιτικη σας.Ακομα δεν καταλαβατε ουτε αυτο σας εστειλε εκει που ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνώμη αλλά επειδή την ακούει ο Μπίνος υπάρχει κανείς που νομίζει ότι αξίζει ο Μπάτσης? μηδέν από μηδέν πάλι μηδέν αδέρφια.Προσωπικά με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μας και να αντιληφθούν μερικοί ότι ο καλός ο κόσμος δεν μπλέκει με τα κοινά.
    Έλεος με τις τραγικές φιγούρες που θέλουν να μας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άριστοι απέχουν από τα κοινά αυτό που ζούμε είναι η δημοκρατία των αχρήστων

      Διαγραφή
  6. Ρε φουστάνι τες,το παραξευτιλισατε.δηλ.τι παραπάνω πάθατε,από εμάς που είμαστε στα χωριά;και εμείς είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας,ίσως πιο πολύ από εσάς,δεν κυκλοφορούμε και βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα.Πολυ κακώς σας έδωσε ο Τζαμτζης δωρεάν σε όλους τρόφιμα
    Το σωστό ήταν,να τα μοιράσει σε όλη την επαρχια,σε άπορους και γενικά ευάλωτες ομάδες.Δηλ.απο πανω,εκφράζετε και πολιτικά.Αντι να ευχαριστειτε,όσοι σας συμπαραστέκονται,τους ορματε κιόλας.Λες και αν ήταν ο Μπάτσης στη θέση του Μπίνου,θα συνέβαινε κάτι άλλο.Δεν ψήφισα κανέναν από τους δύο,αλλά δεν σας φταίει κανείς,τουλάχιστον,να είστε ευγενείς.Τιποτε παραπάνω δεν πάθατε από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρε μπηνο αχαριστε που είσαι δώσε κάνα 5000χιλιαρο στο καθένα να συμπαρασταθεις που μας έφεραν στην αλμωπια την κορώνα και τώρα ζητάνε και τα ρέστα. Τη λέτε ρε που θέλετε και να σας δώσουν και τσάμπα πράμα. Επειδή μπερδεύτηκατε εκεί στη φουστάνη, είστε σε καραντίνα αποκλεισμένη επειδή κολλήσατε κορωνοιο επειδή πρόσεχατε πολύ, και δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να σας δώσει τσάμπα τίποτα τη δεν καταλαβενετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπινικοί-Μπατσικοί, σημειώσατε 2.
    ΦΑΓΩΘΕΊΤΕ ΜΕΤΑΞΎ ΣΑΣ ΒΛΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είναι ντέρμπυ προοδευτικών δεξιών και ακροδεξιών πως να συνταχθούν. Ο Χρηστάρας παίζει ανάμεσα σε Βέλοπ Κηραλοιφή και Κλασιδιάρη ενω ο Μήτσος ο κυριλε πολιτισμένος Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Χ/Δημητρίου είναι σε καραντίνα και με μάσκα,γι'αυτό δε μιλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365