Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Σημαντική ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας γνωστοποιεί σήμερα 29.04.2020 ότι, λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του COVID-19, δεν θα προβεί σε ακύρωση της ευνοϊκής ρύθμισης (ν.4611/2019), ενέργεια που θα συνέβαινε κανονικά για όσους καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες δόσεις από τον μήνα Ιανουάριο.Επίσης, δεν θα επιβαρυνθεί η ευνοϊκή ρύθμιση με τόκο  τον Μάιο,  για  τις δόσεις των  μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου όπως και εφαρμόστηκε τον Μήνα Απρίλιο για τις δόσεις των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Κατανοούμε απόλυτα ότι, οι μετακινήσεις των συμπολιτών μας  είναι δύσκολες και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα αδύνατες.
Επομένως, η  εξόφληση των δόσεων σας, παρατείνεται  έως τις 31.05.2020 .
Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας:
-2384024590

- email: deyaalmopias1@gmail.com

 Σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α  ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365