Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Έδεσσα: Τηλεδιάσκεψη για την ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων

Δελτίο Τύπου 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με θέμα «Προετοιμασία επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων».



Την πρωτοβουλία για την σύσκεψη ανέλαβε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και συμμετείχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και ειδικοί επιστήμονες.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε το πλαίσιο για την επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς οι κλειστοί χώροι θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο στάδιο. 

Θα επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση, η οποία θα γίνεται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με αυστηρούς όρους, έτσι ώστε να αποφεύγεται οι επαφή μεταξύ των αθλουμένων. Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού και την έκδοση αναλυτικών οδηγιών με πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, οι δήμοι όλης της χώρας θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365